Zeekajak.NL celebrate their 10th anniversary !

International Guiding

Wij organiseren ook activiteiten in het buitenland. Hier vind je een overzicht van de buitenlandse zeekano activiteiten die nu gepland zijn.

Soms vinden deze activiteiten plaats in samenwerking met zeekajak centra ter plaatse. Daar waar Axel en/of Nico bij deze kajak activiteiten niet zelf de leiding hebben, dan hebben de instructeurs minimaal het niveau BCU Level 4 Sea Coach (tenzij anders vermeld).

Bij de activiteit staat ook het vereiste niveau vermeld. Voor een overzicht van de niveaus, zie de informatie bij cursussen.


Tabel Lijst

Aflopende volgorde

7 Artikel(en)

 1. Anglesey Symposum
   
  Dit internationale zeekajak symposium wordt dit jaar voor de 33ste keer georganiseerd. In dit weekend kun je kiezen uit een heel scala van activiteiten, zoals dagtochten, cursussen, lezingen en spelen in tide-races en overfalls. Dit alles onder leiding van zeer ervaren en internationaal bekende instructeurs. Het is een gezellig samenzijn van zeekajak vaarders uit de gehele wereld.

  Raadpleeg de symposium website.
 2. Anglesey BCU cursusweek
   
  De BCU cursusweek sluit aan op het Anglesey Sea Kayak Symposium en een internationaal deelnemersveld is hiermee verzekerd.

  Raadpleeg de symposium website.
 3. Anglesey Tide Races & Overfalls
   
  In dit weekend wordt specifiek aandacht besteed aan tide-races en overfalls. Je leert hoe je dit soort omstandigheden kunt herkennen, ze ontwijken of er juist gebruik van te maken. En er is veel tijd om te spelen in de diverse tide-races en overfalls waar Anglesey zo bekend om is.

  Raadpleeg de symposium website.
 4. Baja California Trektocht
  € 1.950,00
  A×el Schoevers biedt in februari 2016 de mogelijkheid een 12-daagse zeekajak trektocht te maken in het indrukwekkend mooie Baja California (Sea of Cortez, Mexico) van Mulege naar Loreto via Isla Carmen.

  Dit gebied wordt in de winter bezocht door maar liefst zes soorten walvissen, waaronder de grootste dieren op aarde: de blauwe en de gewone vinvis. Dolfijnen zijn een bijna dagelijkse verschijning.

  Update 5 september 2015:
  Er zijn nog slechts twee plaatsen beschikbaar!
 5. Schotland Trektocht Oban
  € 250,00
  Schotland is voor kajakvaarders bekend om zijn vele kleine eilanden waar sterke stromingen tussendoor gaan en met ruines en kastelen op de eilanden. En zo ziet het gebied ten zuiden van Oban waar we naar toe gaan er ook uit.
 6. Schotland Trektocht Skye
  € 250,00
  Schotland is voor kajakvaarders bekend om zijn vele kleine eilanden waar sterke stromingen tussendoor gaan en met ruines en kastelen op de eilanden.
 7. Anglesey
  € 275,00
  2018-04-27HolyheadAnglesey, Wales27 apr - 2 mei
  Inschrijven

  Anglesey is een eiland in Wales met prachtige rotskusten en grotten dat bovendien een uitdagend vaargebied is voor zeekajakvaarders.

  Sterke getijstromen in combinatie met de kustvorm zorgen voor tidal races en overfalls waar bij tochtplanning en navigatie terdege rekening mee moet worden gehouden.

  A×el Schoevers organiseert deze 6-daagse activiteit van vrijdag 27 april tot en met woensdag 2 mei 2018.

Tabel Lijst

Aflopende volgorde

7 Artikel(en)