Zeekajak.NL celebrate their 10th anniversary !

Baja California Trektocht

Baja California Trektocht
A×el Schoevers biedt in februari 2016 de mogelijkheid een 12-daagse zeekajak trektocht te maken in het indrukwekkend mooie Baja California (Sea of Cortez, Mexico) van Mulege naar Loreto via Isla Carmen.

Dit gebied wordt in de winter bezocht door maar liefst zes soorten walvissen, waaronder de grootste dieren op aarde: de blauwe en de gewone vinvis. Dolfijnen zijn een bijna dagelijkse verschijning.

Update 5 september 2015:
Er zijn nog slechts twee plaatsen beschikbaar!
€ 1.950,00
Kenmerken

Kenmerken

Features

Voor gedetailleerde informatie; zie reisbeschrijving (pdf).

Alternatieven

Heb je niet het niveau WSV Zeekajak Vaardigheid of wil je in een andere periode? SKBM biedt een breed eigen programma aan met gegidste tochten inclusief instructie. Je bent dan deelnemer in een internationaal gezelschap (meestal Amerikanen) ingedeeld in gelijk vaarniveau en ervaring. Je maakt gebruik van dezelfde topkwaliteit zeekajaks en uitrusting. A×el kan je hierin adviseren, maar je kunt altijd ook direct contact opnemen met SKBM.

Foto verslagen van eerdere door A×el (be-)geleide tochten in dit gebied:

Sea Kayak Baja Mexico

Kijk ook op www.seakayakbajamexico.com voor meer informatie over SKBM, Ginni Callahan en informatie en foto impressies van het vaargebied. Ginni Callahan heeft meer dan 15 jaar ervaring met het leiden van tochten in dit gebied.

Expected level ZV, BCU 3* Sea
Duration 12 dagen
Land Mexico
Regio Baja California Sur
Provider Sea Kayak Baja Mexico