Zeekajak.NL celebrate their 10th anniversary !

Explorer

Sea Kayaking UK Logo

De Explorer is een zeer allround zeekajak. De vaareigenschappen zijn voorspelbaar en zeer vergevingsgezind tot en met de meest extreme vaar omstandigheden en met voldoende pakruimte voor meerweekse trektochten.

De standaard Explorer is bedoeld voor vaarders van 'gemiddeld postuur'. De sleutelgat kuip biedt een goed bootcontact en een makkelijke in- en uitstap ook in moeilijke omstandigheden bij vertrek en aanlanden.

De Explorer LV is bedoeld voor tengere vaarders die voor een beter bootcontact baat hebben bij een iets smallere, kortere en lagere kuip.

De Explorer HV is bedoeld voor vaarders die voor een beter bootcontact baat hebben bij iets meer beenruimte voor de knieen en in de kuip.

Sea Kayaker Magazine Reader's Choice Award 2008-2011 Best Extended Touring Kayak Logo Sea Kayaker Magazine Reader's Choice Award 2011-2014 Best Expedition Kayak Logo

Het onderwaterschip van alledrie uitvoeringen is exact gelijk. Uitsluitend het dek ter hoogte van de kuip is aangepast voor een beter bootcontact afhankelijk van het postuur of de persoonlijke voorkeur van de vaarder.

De Nigel Dennis Explorer is een zeer robuuste, degelijk gebouwde, zeekano die tegen een stootje kan.


Tabel Lijst

Aflopende volgorde

3 Artikel(en)

Tabel Lijst

Aflopende volgorde

3 Artikel(en)