Zeekajak.NL celebrate their 10th anniversary !

Coaches

Nico Middelkoop en Axel Schoevers zijn de vaste instructeurs van Zeekajak.NL. Beiden zijn gediplomeerd WSV zeekajak instructeur en geven ook les voor organisaties als het Watersportverbond (WSV) en Stichting PeddelPraat. De meeste instructie cursussen worden gegeven door Nico. Axel heeft buitenlandse tochten geleid voor WSV, TKBN en PeddelPraat en ontwikkelt zich verder als BCU instructeur.

Gastinstructeurs

Af en toe zal er een cursus gegeven worden door een gastinstructeur. Ook deze instructeurs zijn WSV-erkend. Als ruim van te voren bekend is welke gastinstructeur wordt ingezet, dan komt er op deze pagina een persoonsbeschrijving.

Stagiaires

Wij geven leerling-instructeurs de gelegenheid om praktijkervaring op te doen in het kader van hun kajak instructeur opleiding. Afhankelijk van het stadium van zijn/haar opleiding kijkt een stagiaire toe, geeft een deel van de les of verzorgt de hele les. Maar dit gebeurt steeds in aanwezigheid van een erkende instructeur. Als ruim van te voren bekend is welke stagiaires we hebben, dan komt er op deze pagina een persoonsbeschrijving.

Samenwerking met andere organisaties


Kanocentrum Klaas Hofman

Wij werken samen met het kanocentrum van Klaas Hofman op het gebied van zeekajak instructie en de (zee-) kajak instructeur opleiding.
www.wirdumerklap.nl

Herbie Bird Kanoschool

Liever open kano varen? De kanosport heeft vele facetten. Het open kano varen is ook een ideale manier om als gezin met (kleine) kinderen de natuur in te trekken. Herbie Bird is een begrip op het gebied van open kano voor cursussen en trektochten.
www.herbiebird.nl

Buitenland

Wij hebben goede contacten met en werken regelmatig samen met zeekajak centra in het buitenland.


Tabel Lijst

Aflopende volgorde

2 Artikel(en)

Tabel Lijst

Aflopende volgorde

2 Artikel(en)